fot. AKPA

Małgorzata Socha dla restauracji Signature

Jako osoba zajmująca się na co dzień tworzeniem nowych rozwiązań z zakresu PR i marketingu dla Klientów z branży HoReCa zwracam szczególną uwagę na to co dzieje się w tym światku. Dodatkowo, gdy działania podmiotów z tego segmentu zaczynają zazębiać się ze światem fashion&beauty śledzę każdy news. Nic więc dziwnego, że gdy tylko dowiedziałam się o kooperacji warszawskiej restauracji Signature z Małgorzatą Sochą stwierdziłam, że muszę przyjrzeć się tym działaniom z bliska. 🙂

Pamiętacie zagadkę sprzed tygodnia – czyje to dłonie? Widziałam na Instagramowym profilu Signature, że sprawiła Wam wiele frajdy! Tak! Oczywiście, że prawidłowa odpowiedź to Małgosia Socha, która 14 czerwca zainaugurowała wprowadzenie do karty dań w warszawskiej restauracji Signature swojego dania.

Małgorzata Socha & Signature = majstersztyk na talerzu

Zastanawiacie się dlaczego Signature zaprosiło właśnie ją do współpracy? „Małgosia świetnie gotuje, o czym mieliśmy się okazję przekonać u nas w kuchni. A poza tym, była jedną z pierwszych osób, które odwiedziły naszą restaurację tuż po otwarciu i odwiedza nas regularnie. Bardzo się cieszę, że to właśnie ona jest pierwszą osobą, która nawiązała z nami współpracę” – powiedział Marcin Mazur dyrektor spółki zarządzającą restauracją.

Degustacyjna kolacja odbyła się w kameralnym otoczeniu przyjaciół Małgosi Sochy – Gosi Baczyńskiej, Łukasza Jemioła, Dawida Wolińskiego, Odety Moro czy Anny Dec – na której po raz pierwszy zaserwowano danie przygotowane przez aktorkę i Szefa Kuchni Wojciecha Kiliana. Pięknie podane, lekkie i świeże danie to: gotowany dorsz z ravioli serowo-szparagowym, z kurkami i szparagami oraz sosem – wywarem rybnym z szafranem.

Przyznam się Wam, że wybieram się na nie w środę i bardzo się na nie cieszę, a Wam podsyłam kilka zdjęć i również zachęcam do odwiedzenia miejsca.

fot. AKPA

fot. AKPA

fot. AKPA

 

AboutBS

Komentarze Facebook:

  • Bogumiła Przywarta

    Daj potem znać jak wrażenia 🙂 i smaki..